Seinäjoen Itikanmäen Bromus liike- ja toimitilarakennus

No items found.

Bromus täydentää Itikanmäen alueen rakentumista

Bromus rakentuu lähelle Vaasantien ja Pohjan valtatien risteystä, loistavien liikenneyhteyksien päähän. Rakennuksessa on 1.750 kem2 liike- ja toimistotilaa neljässä kerroksessa. Kellarikerrokseen sijoittuvat tekniset- ja väestönsuojatilat sekä varastotiloja. Pohja- ja tekniikkaratkaisujen suunnittelussa on huomioitu liiketoiminnan muutosten nopeatkin vaikutukset tilojen käyttöön.

Erinomainen sijainti, sujuvat yhteydet

Bromus tarjoaa yrityksellesi edustavat toimitilat, joissa yhdistyvät erinomainen näkyvyys, hyvä saavutettavuus ja modernit muun-neltavat tilaratkaisut. Sijainti on erittäin näkyvä sillä paikan ohittaa Vaasantieltä n. 10 000 ajoneuvoa vuorokaudessa. Bromus rakennetaan Vaasantien varteen, Itikanmäen voimakkaasti kehittyvälle alueelle. Liikenteellisesti sijainti on ihanteellinen, ja Bromus on helppo löytää. Itikanmäen risteys on tunnettu alue Seinäjoella ja vain kiven heiton päässä ydinkeskustasta. Selkeät ajoreitit ja alueelle rakentuva uusi kevyen liikenteen silta takaavat hyvät kulkuyhteydet sekä autoillen, pyöräillen että kävellen.

Ympäristö luo ilmapiirin ja joustavuus luo etua

Bromus on synerginen työympäristö, jossa palveluntarjonta, eri yritysten toiminta ja erityyppisten työprosessien sujuvuus on otettu huomioon. Muunneltavat toimitilat joustavat erilaisiin tarpeisiin ja palvelevat yrityksiä pitkään. Yhteen kerrokseen mahtuu 383m2 toimistotilaa ja tarvittaessa sen voi myös jakaa neljään osaan, 70m2 -84m2 kokoisiksi toimistoiksi.

Valoisa ja viihtyisä Bromus tarjoaa yrityksellesi tehokkaat, toimivat ja helposti muunneltavat toimitilat. Edustava toimintaympäristö ja räätälöidyt palvelut parantavat yrityksesi toiminnan laatua. Bromuksen suunnittelussa on huomioitu työntekijöiden viihtyvyys ja turvallisuus. Runsasta luonnonvaloa täydentävällä epäsuoran ja suoran valaistuksen yhdistelmällä luodaan ihanteelliset olosuhteet näyttöpäätetyöskentelyyn. Myös ilmastointi on säädettävissä huonekohtaisesti jäähdytyspalkkien avulla.

Raikkaan ja näyttävän näköinen rakennus on jo itsessään kutsuva

Julkisivut toteutetaan ajattomilla ja moderneilla ratkaisuilla käyttäen valkoista betonipintaa yhdistettyinä teräkseen ja julkisivukasetteihin. Lähialueen monipuoliset palvelut täydentävät kokonaisuutta.

 • Rakennustyyppi
 • Sijainti
  Vaasantie, 60100 Seinäjoki
  Vaasantie, 60100 Seinäjoki
 • Pääsuunnittelu
 • Rakennusvuosi
  2023-2024
 • Tilavuus
 • Bruttoala
 • Hyötyala
 • Kerrosala
  1.750 kem2
 • Rakennuttaja
  Peab Oy